O nama

Naš cilj: “Jasnom i čistom vizijom te profesionalnom izvedbom, pružati vrhunsku kvalitetu”. Svoj uspjeh dugujemo brojnim inženjerima, arhitektima, projektantima, izvoditeljima građevinskih radova …

Inovacije 100 %
Ekoligija 100 %
Ekoligija 100 %
25

Godina iskustva

99

Zadovoljni klijenti

Izvedba

Uvijek fokusirani na postizanje kvalitete

Naša temeljna poslovna orjentacija kreće od cjelokupne organizacije i vrhunske izvedbe, pri čemu posebnu pozornost pridajemo potencijalnoj izloženosti naših klijenata i njihovoj adekvatnoj zaštiti, što je ujedno i ključni izazov suvremenog poslovanja.

Savjetovanje

Partner kojem možete vjerovati

Mi možemo na kvalitetan i profesionalan način riješiti sva pitanja i probleme zahvaljujući našem interdisciplinarnom sastavu i dugogodišnjem iskustvu. Raspolažemo sa visokoobrazovanim kadrovima raznih struka specijaliziranih za sve poslove u području nekretnina

Zadovoljstvo klijenata

Zadovoljstvo naših klijenata prepoznajemo u činjenici, da nam većina budućih poslova dolazi preko preporuke. Uvijek nastojimo pružiti uslugu najviše kvalitete.

Poslovno usavršavanje

Konstantno upotpunjavamo i usavršavamo svoje znanje, stalnim praćenjem razvoja graditeljske struke te stjecanjem novih znanja i vještina pohađanjem stručnih seminara te obilaženjem sajmova građevine. Naši inženjeri i voditelji gradilišta su stalni članovi Komore ovlaštenih inženjera građevinarstva i ovlaštenih inženjera gradilišta.

Zastupanje

Za nas nema nerješivih problema

Zahvaljujući dugogodišnjem prisustvu na tržištu nekretnina te stručnosti i predanosti djelatnika, a u skladu s potrebama naših klijenata, osposobljeni smo za zastupanje i realizaciju najzahtjevnijih projekata.

INTEGRITET

KVALITETA

TRANSPARENTNOST

PIŠITE NAM !

Molimo Vas da podijelite iskustva iz našeg odnosa

Vaše nam je mišljenje od iznimne važnosti. Bit će nam drago ukoliko iskustva s nama podijelite jer u konačnici utječete na naš daljnji rad i poslovanje te poboljšanje rezultata kojima i težimo. Na taj način pratimo iskustva korisnika i vršimo prilagodbu Vašim stvarnim potrebama.

Povjerenje

Obratite nam se s punim povjerenjem.

Iza nas se nalazi veliki broj uspješno realiziranih poslova i zadovoljnih klijenata. Ukoliko trebate siguran tim djelatnika, koji će ispuniti sve zahtjeve i odraditi sve poslove, na pravom ste mjestu. Stojimo vam na raspolaganju!

Profesionalnost 100 %
Iskustvo 100 %

Čvrsto vjerujemo kako je dugoročan poslovni uspjeh uvjetovan stvaranjem na dobro zajednice i suživota. Prema tome, težimo primjeni najkvalitetnijih i najboljih poslovnih rješenja, koja trajno svjedoče vrijednostima rada i svijesti.

Biti uzor i centar izvrsnosti u organizaciji i stvaranju novih vrijednosti te pružanju visoke kvalitete u svim smjerovima djelovanja i razvoja a sve skupa na isključivu dobrobit naših klijenata i društvene zajednice u konačnici.

Trajno i učinkovito iskorištavanje svih izvora i mogućnosti, prilikom poslovanja i to u svim njegovim segmentima, počevši od ljudskih potencijala, preko tehnologije do završetka poslovnih procesa, ali sukladno isključivoj koristi za naše klijente i društvo u cjelini.