1. Visoki ciljevi

Učinkovitost i kvaliteta

2. Poslovno savjetovanje

Osiguranje i garancija

3. Upravljanje investicijom

Pravna sigurnost

80

Izgrađeni objekti

210

Isprojektirani objekti

99

Zadovoljni klijenti

Zastupanje

Zastupamo Vas pravno i upravljamo investicijom.

Naša temeljna poslovna orjentacija kreće od organizacije cjelokupne investicije, pri čemu posebnu pozornost pridajemo potencijalnoj izloženosti naših klijenata i njihovoj adekvatnoj zaštiti, što je ujedno i ključni izazov suvremenog poslovanja.

Pravila privatnosti

TKO SMO MI !

DIREKT Novogradnja. Adresa naše web-stranice je: https://www.direktnovogradnja.com.

KOMENTARI:

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bismo provjerili koristite li ga. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

MEDIJ:

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika s web-stranice.

KOLAČIĆI:

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. To vam olakšava ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istječe nakon jednog dana.

UGRAĐENI SADRŽAJ S DRUGIH WEB STRANICA:

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

SKIME DIJELIMO VAŠE PODATKE?

Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u poruku e-pošte za ponovno postavljanje.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE ?

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

KOJA PRAVA IMATE NAD VAŠIM PODACIMA ?

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

GDJE SE ŠALJU VAŠI PODACI ?

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Dostava proizvoda

DIREKT Novogradnja d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode u roku koji je naveden u sklopu ponude koje ste dobili putem e-maila. Ukoliko DIREKT Novogradnja d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će Kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Cijena dostava robe nije uračunata u maloprodajnu cijenu proizvoda. Točna cijena dostave robe se navodi u ponudi dostavljenoj Kupcu, putem e-maila. Cijena dostave robe ovisi o težini, zapremnini i kilometraži dostave. Roba se dostavlja iz Zagreba.

Kupac može po naručenu i plaćenu robu, doći i vlastitim prijevozom. Adresu skladišta na kojem se nalazi roba te termin kada dolazi po robu dogovara putem e-maila „info@direktnovogradnja.com“.

Svi artikli su zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Dio robe je paletiziran te pakiran od strane proizvođača, u paletama veličina navedenih u sklopu proizvoda.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja na robi, te ista prijaviti osobi koja je izvršila dostavu, odnosno odbiti primiti oštećene proizvode. Prilikom preuzimanja robe, Kupac je obavezan potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupcu se roba dostavlja do ulaza u stambeni/poslovni objekt. Dostavljač nije dužan robu nositi do kata na kojem se nalazi kupac, već je dopremiti do ulaza u stambeni/poslovni objekt odnosno do mjesta kojem može prići dostavno vozilo.

Zbog sigurnosti isporuke robe dostavljač će imati broj mobilnog telefona Kupca upisan tijekom procesa narudžbe.

Rok za otkazivanje narudžbe je 14 dana.

—————————

Zagreb, 01. ožujak 2022. godine

Reklamacija i povrat robe

Dužnost je Kupca, prilikom uručenja robe, provjeriti sadržaj pošiljke te sve dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju bilo kakvih nedostataka ili oštećenja, molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 24 sata od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

Ukoliko robu ne primite u dogovorenom roku, molimo Vas, da nas obavijestite što je prije moguće prije, e-mailom na „info@direktnovogradnja.com ili telefonom na „+385 1 6297 160“.

Molimo da pri reklamaciji dostavite slijedeće podatke:

 • broj Ponude
  adresa na koju je roba dostavljena
 • termin dostave
  popis artikala koji nedostaju ili su oštečeni
  u slučaju oštećenih artikala i fotografije oštećenja
 • kontakt telefon

U slučaju nemogućnosti isporuke robe, DIREKT Novogradnja d.o.o. će nadoknaditi trošak povrata i vrijednosti robe koju više nismo u mogućnosti isporučiti. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

NAPOMENA: Bez računa ne možete ostvariti pravo na reklamaciju.

Uz svaki proizvod izdaje se Jamstveni list u kojem je navedeni rok jamstva.

Ukoliko je vraćena roba zbog greške koja nije nastala propustom Prodavatelja, DIREKT Novogradnja d.o.o. ne preuzima odgovornost na “prvi rizik” te se obvezuje poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

To se odnosi na:

 • isporučenu robu koja nije naručena,
 • isporučenu robu koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu,
  oštećene proizvode u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio Prodavatelju bez isporuke Kupcu i sl.

U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavatelja, Kupac snosi sve manipulativne troškove.

—————————

Zagreb, 01. ožujak 2022. godine

Politika privatnosti

Društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. iz Zagreba, Hrastovička ulica 19, Lučko, OIB: 84367573067 (u nastavku: DIREKT Novogradnja d.o.o. ili Voditelj obrade), posvećeno je organiziranju poslovanja u skladu sa svim propisima, regulativama te najvišim standardima etičkog poslovanja. Stoga društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. osobne podatke svojih potencijalnih i postojećih poslovnih partnera i klijenata prikuplja isključivo u skladu s odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (u nastavku: Opća uredba o zaštiti podataka), kao i u skladu s odredbama propisa donesenih na temelju Opće uredbe o zaštiti podataka. U ovoj Izjavi pružaju se detaljne informacije o tome zašto i na koji način DIREKT Novogradnja d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke, pod kojim uvjetima i okolnostima te koja prava u pogledu obrade osobnih podataka pripadaju ispitanicima. Molimo Vas da ovu Izjavu pažljivo pročitate kako biste se upoznali sa svim relevantnim informacijama glede postupanja s Vašim osobnim podacima te kako biste bili u potpunosti svjesni prava koja Vam pripadaju na temelju važećih nacionalnih i europskih propisa. Ova obavijest ne odnosi se na obradu osobnih podataka zaposlenika i potencijalnih zaposlenika društva DIREKT Novogradnja d.o.o., budući da ista podliježe odvojenom skupu pravila. Kada obrađuje osobne podatke potencijalnih i postojećih poslovnih partnera i klijenata te njihovih zastupnika i zaposlenika, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. smatra se Voditeljem obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka.

I. Kategorije osobnih podataka koje društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. obrađuje

Prilikom obavljanja svoje djelatnosti, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. obrađuje sljedeće kategorije osobnih podataka potencijalnih i postojećih poslovnih partnera i klijenata, njihovih zastupnika i zaposlenika (u nastavku skupno: Ispitanici):

 • ime i prezime poslovnog partnera ili klijenta fizičke osobe
 • osobni identifikacijski broj poslovnog partnera ili klijenta fizičke osobe
 • poslovni e-mail i poslovni telefon poslovnog partnera ili klijenta fizičke osobe
 • broj transakcijskog računa poslovnog partnera ili klijenta fizičke osobe
 • ime i prezime, poslovnu e-mail adresu i poslovni telefon fizičkih osoba ovlaštenih za zastupanje poslovnog partnera ili klijenta
 • ime i prezime, poslovni e-mail i poslovni telefon zaposlenika poslovnog partnera ili klijenta
  sjedište poslovnog partnera ili klijenta
  ukoliko je to potrebno za ispunjenje ugovorom preuzete obveze, broj registracije vozila poslovnog partnera ili klijenta
 • informacije o pruženoj usluzi ili kupljenoj robi, uključujući njihovu količinu i vrijednost

II. Pravni temelj i svrha obrade osobnih podataka

Društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. osobne podatke potencijalnih i postojećih poslovnih partnera i klijenata, njihovih zastupnika i zaposlenika obrađuje na temelju ovlaštenja sadržanih u članku 6. stavku 1. točkama (b), (c) i (f) Opće uredbe o zaštiti podataka, a sve kako bi moglo:

 • s potencijalnim poslovnim partnerima i klijentima pregovarati u pogledu zasnivanja poslovnog odnosa
 • ispuniti obveze i ostvariti prava utvrđena ugovorom sklopljenim s poslovnim partnerom ili klijentom
 • ispuniti svoje obveze utvrđene prisilnim propisima
 • zaštititi svoj legitimni interes usmjeren na pravodobno i uredno obavljanje poslovne djelatnosti, uključujući i naplatu dospjelih potraživanja, odnosno legitimni interes poslovnog partnera ili klijenta usmjeren na obavljanje njihove poslovne djelatnosti

U odnosu na potencijalne i postojeće poslovne partnere i klijente koji su prethodno iskazali namjeru za poslovnom suradnjom, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o., na temelju legitimnog interesa iz članka 6. stavka 1. točke (f) Opće uredbe o zaštiti podataka, radi provedbe marketinških aktivnosti, može obrađivati sljedeće kategorije osobnih podataka:

 • ime i prezime poslovnog partnera i klijenta, njihovog zastupnika ili zaposlenika
 • poslovnu e-mail adresu poslovnog partnera i klijenta, njihovog zastupnika ili zaposlenika,
  a sve kako bi istima moglo dostaviti promotivne materijale društva DIREKT Novogradnja d.o.o.

Prilikom slanja promotivnih materijala, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. svakog ispitanika obavještava o njegovom pravu na podnošenje prigovora u pogledu dostave promotivnih materijala, nakon čega društvo DIREKT Novogradnja d.o.o., u odnosu na ispitanika koji istakne prigovor, obustavlja svaku daljnju marketinšku aktivnost.

Na temelju dobrovoljne, izričite i pisane privole, u skladu s člankom 6. stavkom 1. točkom (a) Opće uredbe o zaštiti podataka, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. može obrađivati i druge kategorije osobnih podataka ispitanika, a za svrhe i u trajanju navedenom u privoli.

Osobni podaci ispitanika obrađivati će se isključivo za svrhe za koje su prikupljeni.

III. Vrijeme obrade osobnih podataka

Osobni podaci prikupljeni od potencijalnih poslovnih partnera i kupaca s kojima se pregovaralo o sklapanju ugovora, ali isto nije realizirano, čuvati će se najdulje pet godina od prestanka pregovora.

Osobni podaci prikupljeni od poslovnih partnera i kupaca s kojima je zasnovan ugovorni odnos, obrađivati će se najdulje pet godina od prestanka poslovne suradnje s društvom DIREKT Novogradnja d.o.o.

Nakon isteka prethodno navedenih rokova, osobni podaci povezani s određenim poslovnim partnerom ili kupcem će se trajno izbrisati, osim podataka čiju obradu nalažu prisilni pravni propisi i podataka koji predstavljaju dokaz u sudskom, upravnom, arbitražnom ili drugom istovrijednom postupku, a u kojem se slučaju prikupljeni podaci mogu čuvati do isteka roka predviđenog prisilnim pravnim propisima.

Osobni podaci prikupljeni na temelju privole ispitanika obrađivati će se do opoziva privole, a najdulje u trajanju navedenom u privoli na temelju koje se obrađuju. Danu privolu ispitanik može, bez ikakvih štetnih posljedica, opozvati u bilo kojem trenutku.

IV. Dijeljenje osobnih podataka s drugim primateljima

Kako bi ispunilo svoju ugovorom preuzetu obvezu, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. će u određenim situacijama biti primorano s trećim stranama podijeliti prikupljene osobne podatke svojih klijenata i poslovnih partnera, njihovih zastupnika i zaposlenika (primjerice, kako bi svojim kupcima dostavilo kupljene proizvode, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. će s dostavljačima podijeliti adresu i kontakt kupca).

Isto tako, određene osobne podatke društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. će podijeliti s primateljima koji osobne podatke obrađuju u ime i za račun društva DIREKT Novogradnja d.o.o., u okviru specijaliziranih usluga koje mu pružaju (primjerice: računovodstvene usluge ). Takvi pravni subjekti smatraju se Izvršiteljima obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka. S Izvršiteljima obrade osobnih podataka društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. sklopiti će Ugovor o obradi osobnih podataka, u skladu s odredbama utvrđenim Općom uredbom o zaštiti podataka.

Također, kako bi ispunilo svoje zakonske obveze, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. će određene osobne podatke klijenata i poslovnih partnera biti dužno podijeliti s tijelima javne vlasti (npr. poreznim tijelima).
Kategorije i obujam osobnih podataka koje dijeli s drugim primateljima, društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. će ograničiti na najmanju moguću mjeru.

V. Web kolačići (engl. Cookies)

Web kolačići su male tekstovne datoteke koje Vaš pretraživač sprema na Vaše računalo, a potrebni su za ispravn rad i prikladno prikazivanje sadržaja stranica na svim uređajima. Kolačići primjerice spremaju Vaše korisničke postavke, poput preferiranog jezika korištenja, ili se mogu koristiti za pohranjivanje podataka o registraciji na internetskoj stranici tako da ih korisnik ne mora ponovno unositi pri narednom posjećivanju stranice.

Osim toga, kolačići mogu spremiti i osobne informacije poput Vašeg imena ili e-mail adresa, no važno je napomenuti da te informacije mogu biti spremljene isključivo ako Vi to omogućite. Naša web stranica nema pristup informacijama koje Vi niste dali te ne može pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

DIREKT Novogradnja d.o.o. koristi standardne web kolačiće s primarnim ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva.

Pored standardnih web kolačića koristimo i Google Analytics kolačiće. Ovi kolačići pohranjuju informacije o načinima na koje posjetitelji koriste naše internetske stranice, uključujući broj prikazanih stranica, odakle posjetitelj dolaze i broj posjeta, a sve kako bismo razumjeli i poboljšali korištenje naših stranica te Vam osigurali bolje korisničko iskustvo. IP adresa koju šaljemo Google Ananlytics se anonimizira tako da se onda ne može povezati s Vama. Više informacija o Google Analytics kolačićima možete naći na vezi https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Web kolačiće moguće je obrisati korištenjem postavki vašeg pretraživača, a upute kako ih ukloniti možete pronaći korištenjem funkcije “Pomoć” u vašem pretraživaču ili na stranicama proizvođača pretraživača.

Dodatne informacije o tome što su web kolačići, čemu služe te kako ih ukloniti iz najčešćih preglednika možete pronaći na vezi https://www.aboutcookies.org.uk/

VI. Prava ispitanika

Radi dobivanja uvida u Vaše osobne podatke koje društvo DIREKT Novogradnja d.o.o. obrađuje, radi informiranja o načinu njihove obrade, radi njihovog ispravka, brisanja, ograničenja obrade ili prenošenja, povlačenja privole za obradu osobnih podataka, odnosno podnošenje prigovora u pogledu obrade prikupljenih osobnim podataka, u svakom se trenutku, bez štetnih posljedica, možete obratiti društvu DIREKT Novogradnja d.o.o. bilo na adresi društva: Hrastovička ulica 19, Lučko, 10000 Zagreb ili elektroničkim putem na e-mail adresu: „info@direktnovogradnja.com“.

U slučaju sumnje u povredu svojih osobnih podataka možete podnijeti prigovor nadležnom nadzornom tijelu, Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb. Međutim, cijenili bismo kada biste nam prije toga pružili priliku riješiti Vaše nedoumice u pogledu navedenog pitanja

—————————

Zagreb, 01. ožujak 2022. godine

Osnovni podaci/Impressum

Naziv:  DIREKT Novogradnja d.o.o. ; Gradnja stambenih i nestambenih zgrada
Skraćeni naziv:  DIREKT Novogradnja d.o.o.

Pravni oblik: Društvo s ograničenom odgovornošću

Sjedište: Hrastovička ulica 19, Zagreb
Upis: Trgovački sud u Zagrebu
MBS:  081420417
OIB: 84367573067
Transacijski računi: Erste Banka Zagreb, broj računa: HR9824020061101074655
PDV identifikacijski broj:  HR84367573067
Polica osiguranja od odgovornosti: HOK Osiguranje, broj police: 13-0000009006
Temeljni kapital:  20.000,00 kuna (uplaćen u cijelosti)

Direktor: Zvonimir Bikić, magistar prava
i managementa nekretninama te  stručni specijalist poslovnog upravljanja.
Članovi uprave:  Zvonimir Bikić, magistar prava
i managementa nekretninama te  stručni specijalist poslovnog upravljanja.
“Zastupa Društvo samostalno i pojedinačno”.